gönderen rasilbaydarli » 14-07-2009 13:45:27
Merhaba Gecen sene bu zamanlari hatirlayalim, dernegin düzenledegi piknikten sonra yine felaket tellallari is basindaydi ve onlarin ortaligi karistirmalari sonucu dernekte secime gidildi, ne oldu yanlisa yeni yeni yanlislar eklendi simdi ne oluyor yine yanlis yapiliyor isterseniz bu yanlislari hatirlayalim hep beraber.
__ Dernekte secim karari alindi . YANLIS
__ Eski yöneticiler bu günkü bazi karisikliklari kestirdigi icin cogu aday olmadi.YANLIS
__ Dernegi daha iyi yönetecebilecek kisiler aday olmadi. YANLIS
__ Secimler öncesi herkes herkesten süpheliydi.YANLIS
__ Secim sonuclari aciklanirken kopmalar basladi YANLIS
__ Secim sonuclarindan sonrada kopmalar ve arkasindan istifalar basladi . YANLIS
__ Istifa edenler baskalarina baski kurmaya basladi.YANLIS
__ Yönetim gerekli zamanda müdahale edemedi.YANLIS
__ Istifa edenler yönetime, yönetim istifa edenlere cephe aldi.YANLIS
__ Belediye secimleri öncesi belirli sözler cikar ugruna verildi, dernege mal edilmek istendi.YANLIS
__ Dernekten ayrilan birileri dernegi yikmak icin yeminlere basladi YANLIS
__ Yönetim tek basimiza kalsakta dernek yikilmayacak söylemlerine basladi YANLIS
__ Belediye secimleri yapildi, hic olmadik bir avrupai katilim oldu YANLIS
__ Secim aksami dernekte birileri kendi akillarinca kutlama yapti YANLIS
__ Bu olaya sessiz kalinda yada müdahalede gec kalindi YANLIS
__ Bu olaya karisanlar nefislerinin kurbani olup yaptiklari yanlista israrci davrandilarYANLIS
__ Birileri kendi cikarlari oldugu müddetce dernegi savunup, asil savunma zamninda baslarini kuma gömdü YANLIS
__ Secimlerden sonra kutlama olayini firsat bilenler birilerini kullanma yolunu sectilerYANLIS
__ Birileri kullanildiklarini bilmeden yanlis isler yaptilar YANLIS
__ Birileri bende sizdenim diyebilmek icin Istifa ettiler YANLIS
__ Dernegin yikilmasi gerektigini ve yiklimasini dileyenler oldu YANLIS
__ Karsilikli hakaretler yapildi YANLIS
__ Dernek Basligi kapandi YANLIS.
__ Yanlista israr ediliyor YANLIS VE KÜLLIYEN YANLIS;
Peki dogrusu ne dogrusu cikar olmayan halis bir niyetle bu dernegin bu sekilde degil de , yesillinin menfaatleri dogrultusunda ayakta tutulmasi ve yönetilmesidir.
Ben sirf yönetimi iyi degil, yada beceriksiz,yada adil degil diye Dernegin yikilmasini dileme, ancak ve ancak bir seyleri degistirmek icin caba sarfeder ve yorulurum yoksa, ben yoksam kimse olmasin felsefisi ile yola cikip dernegin yikilacagini yada yikilmasi gerektigini söyleyenler bence sadece ve sadece bölücüdür.evet yesilli halkini bölmek istiyorlar kendi nefisleri ve cikarlari icin .
Bu zamana kadar bu dernekten zerreyi miskal kadar yara gören gercek ihtiyac sahiplerinin ahi umarim kimseye kalmaz........................ Bu benim bu konuda yazacagim son yazidir. kim ne yazarsa, ne düsünürse, bu degismeyecek daha baska yanlislarda var ama onlarda bu isler düzelmesse baska mekanlarda ve baska bir sekilde dile gelecek yaziya dkülecektir.