gönderen deatles » 08-01-2009 15:27:38
ben bu yazıyı tesadüf icabı gördüm. sayın hayrettin demire bi sorum olcak sayın demir; siz seçime iki gün kala belediyenin araçlarını neden satttınız ? eğer enver sağlam belediyeyi soyuyorsa neden nüfusü düşürmek istesin? zaten onun elinde olan bişey değil nüfus neyse odur sayın demir;siz belediyeyi bırakırken işçilerin maaşını verdinizmi? siz kendi eseriniz olan belediyeyi kime ödettiniz tabiki ENVER SAĞLAMA. siz festivalimize başbakanın sadece 16 dakika geldiğini söylüyorsunuz. benim saatime göre başbakan festivalimizde tam olarak 28 dakika durmuştur ee herhalde durma süresini hespalıyacak değiliz başbakanımızın ve yanındaki bakanlarımızın yeşilliye gelişi bile bizim için tüm yeşilli için bi şereftir. yani sizde kalkıp başbakanın durduğu süreyimi hesaplıyorsunuz. ENVER SAĞLAM işçilerimizin maaşlarını kat kat vermiştir yeşilliyi rezil değil en yüksek mertebede tutmuştur.işçilermizin evlerine doğru dürüst bi eşya alamadığını HATIRLAYINIZ. her şeyi onlar gördü ve şimdiyi de görüyorlar. sayın demir eğer siz nüfusu yükseltecem diyorsanız benim size bir sorum var siz nasıl nüfusu yükseltmeyi düşünüyorsunuz kanun dışımı? belediye bir devlet kurumudur. kimse hileyle zorbalıkla bir şeyler yapma çabasına girmesin. bir dönem vardı; yeşillinin adı geçince insanların nefret ile baktıkları yeşilli, bir dönem vardı çöplerin dağ boyutuna geldiği yeşilli,bir dönem vardı,işçilerin maaşlarını alamadıkları yeşilli, bir dönem vardı, belediyenin yol geçen hanı olduğu yeşilli,bir dönem vardı,yeşillide ayrımcılığın en üst seviyeye geldiği yeşilli ,bir dönem vardı,yolların bozuk olduğu bırakın kamyonu arabanın bile geçemediği yeşilli,bir dönem vardı;belediyenin 5 trilyon borca girdiği yeşilli, EY YEŞİLLİ HALKI SİZE BİR SORUM VAR KARDEŞLERİM;hayrettin demir yeşillide 2 dönem belediye başkanlığı yaptı, neden şimdi vadettiklerini o zaman yapmadı? tabi yapmaz ancak o koltukta oturdu bu koltuk benimdir kimse elimden alamaz dedi ve şu anki BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ENVER SAĞLAMIN belediyeyi devir aldğı zaman 5 trilyon ile boğulmuş bir belediye devir aldı.kendisinin oturduğu koltuğa bile HACİZ GELMİŞTİ hayrettin demir zamanında SAYIN DEMİR siz hizmet yapacağınıza gitseydiniz ilk önce belediyenin borçlarını ödeseydiniz bari gelen belediye başkanı utanç duymasaydı sizin yaptıklarınızdan. halka iki kelime yalan uydurup sonrada BEKLE YEŞİLLİ GELİYORUZ gibi sözlerle halkı kandıramazsınız halk uyanmıştır DOĞRUYU YANLIŞI AYIRT EDEBİLECEK SEVİYEYE GELMİŞTİR. ENVER SAĞLAM YEŞİLLİYİ SİZİN DEYİŞİNİZLE ŞANTİYEYE ÇEVİRMİŞTİR. gelsin bi insanoğlu desinki bizim yolumuzu yapmadın halka 24 saat hizmet etmiştir. belediyeye yeni araçlar almıştır. eski araçlarıda tamir ettirmiştir çünkü yeni araç almak zor değil belediyeyi kalkındırmak için her şeyi kısıtlı yapmıştır. FAKİR kardeşlerimize yardımda bulunmuştur düzenli olarak. okullarımıza her türlü maddi manevi desteği sağlamıştır.sağlık ocaklarımıza gereken tıbbi malzemeleri yapmıştır.yeşilliyi ferahlatmak için. alt yapı göz önünde olmayan bir şeydir. YEŞİLLİNİN GELİŞMESİ VE İLERDE SORUN YAŞAMAMASI ve ilerde SULARIN YERLERDE GEZMEMESİ İÇİN TAM 100 KM ALTYAPI HİZMETİNDE BULUNMUŞTUR. BELEDİYEYE AİT ALACAKLI İNSANLARIN PARALARINI KURUŞU KURUŞUNA KADAR VERMİŞTİR YANİ SİZİN YAPTIĞINIZ BORÇLARI SİLDİRİP YEŞİLLİNİN ALNINI HER ZAMAN DİK TUTMUŞTUR. muhalif gözetmeksizin, herkese her an her türlü desteği vermiştir. çevre düzenlemesini en iyi şekilde yapmıştır. SOSYAL faaliyetlerde bulunmuş, ilçemize sevgi mağazası adı altında yadımlaşma derneğini kurmuştur. BENİM DAHA BİR ÇOK HATIRLAMADIĞIM ŞEYLER VAR, KARDEŞLER ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYARAK BAZI DEĞERLENDİRMELERİ YAPIN, ENVER SAĞLAM GERÇEKTEN YEŞİLLİSİNİ ÇOK SEVİYOR VE HİZMETTEN KAÇMIYOR, elbette hayrettin bey eleştirebilir ama eleştirisini doğru söylemek şartıyla ben söylediğinde hiç bir doğru görmedim allahın selamı üzerinize olsun..