maruf yazdı:Sayin editor siyasi konulari artik kapatirsaniz sanirim daha iyi olur.yoksa senin isin zorlasir .
Sende hic birine ne ceza veriyorsun nede ihtar ne yaparsan gerci bas edemezsin bunlarla.
Guzelligi iyiyi dostlugu ve barisi paylasmak umidiyle.
ben bazı mesajları sildim. bazılarını uyardım bazılarına da şerh düştüm.
benim temennim medenice ve adabınca tartışılması. zira bunlar hayatın gerçekleri bir yerde. burada tartışılmasa da gerçek hayatta tartışılıyor olmaya devam edecek.
iyi veya kötü bir yerde medenice tartışmayı öğrenmemiz lazım.
gerekli yerlerde ben zaten müdahele etmeye çalışıyorum.
sorun şu ki; mesaj yazan arkadaşlar kendi mesajlarını kusursuz başkalarınınkini hep kusurlu buluyor. benim ise burada sorumluluğum ortak paydayı korumaya çalışmak. bu sebeple bana sitemler eden arkadaşlar, laf atan arkadaşlar ve hatta yeri geldi mi hakaret eden arkadaşlar elbetteki oluyor. fakat ben bunlara takılıp kalamam; kalmamam da gerekir.
gün geldi akraba sayılabilecek kadar tanıdık (bazılarına göre yandaş) yeri geldi mi adı sanı belli olmayanlardan bile hakaretler de aldık övgüler de...
Bu sitede Hayrettin Demir tartışıldığı kadar Enver Sağlam da tartışılıyor. Almanyadaki derneği övenler olduğu gibi eleştirenler de oluyor. yeşilli'nin şuanki halinden razı olanlarda yazıyor; olmayanlar da... bunların hepsi var ve olmaya da devam edecek. kıstasımız kırıcı olmamak; hakaret etmemek ve medenice adabınca fikirlerini beyan edebilmek.
bu çerçevede paylaşımda bulunmak isteyen herkes yazmaya devam edebilir. Biz yine elimizden geldiğince hemşehrilerimize faydalı olmaya çalışacak ve elimizden geleni yapacağız.
Selametle...