siracmete yazdı:S.A forum yöneticilerine sesleniyorum.
bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. hiçbir güncelleme yapılmıyor. haber eklenmiyor.. madem böyle bir işe kalkıştınız hakkını verin. mesela 30.10.2009 da mardinde içinde yeşilliyide ilgilendiren belkide yöremizi tanıtacak kalkındıracak bir gelişme oldu. 2. mezopotamya rallisi. belkide bundan haberiniz bile olmamıştır. ben haberi başka yerde okudum.ve bunada şahit oldum.
Mardin Mezopotamya Rallisi ve Off-Road Cumhuriyet Kupası" Bugün Mardin'de Start aldı
Mezopotamya Rallisi ve Off-Road Cumhuriyet Kupası Cumhuriyet meydanında başladı. Mardin’de İlk kez yapılan Off-Road Cumhuriyet Kupası için Cumhuriyet Meydanından Start alan yarışmacılar Kamor Bölgesinde Mardin valiliği tarafından inşa edilen kapalı etap olarak adlandırılan yapay ve doğal engellerden oluşan parkurdan geçti. 3 gün sürecek yarışmanın, Sancar, Koyunlu, Çağlar ve YEŞİLLİ parkurlarında gerçekleşeceği bildirildi.

zeybek yazdı:....
Benim şöle bir teklifim var....
BİRLİK OLUP MEKTUPLA BELEDİYE MAKAMINA BU KONUDA YAZSAK BİR SONUÇ ALIR MIYIZ?
Bence denemekte fayda var. En azından bize beyaz kağıtları sunan yüce varlıklara varlık katmak için harcamış olacağız...
En derin saygılarımla...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yahoo [Bot] ve 1 misafir