burdam gaylani ve
zekeriya arkadaslarimisa katiliyorum ama geylani rakadasa 2sey hatirlatmak istiyorum. 1ncisi
M.EMIN,DEMIR döneminde kendisinin kendi gayretleriyle ve ne zorluklarla basbakandan aldigi
ketirdigi mardin cimento fabrikasini hatirlatmak isterim. ama malesefki ozamanin yesillili halki
YANI muhalefet partili halk karsi cikmisti yani cimento,fabrikasinin yabilacagi yer arsalar
nerdeyse hepsi ozamanin muhalefet partinin halkina aiti yani simdiki belediye baskanin partisine
aiti. ve onlar yüzünden cimento fabrikasi yesilliye yapilamadi ve simdiki kabalaya verildi
BAKINKI simdi kabala nekadar calisani varsa hepsi cimento fabrikasinda calisiyor. ve gurbete
gitmiyorlar kabilarin önündeki fabrikada calisiyorlar ve hapsinin evleri taksileri kamyonlari isleri
Var.
Ve 2ciside bir önceki dönemin yapmak isedigi ve pilan burojesi yeride tesbit
edilen sanayi sitesi vardi ama gine malesefki ozamanin muhalefet partililere aiyit olan yerleri
vermemekle birlikte iktidarda onlarin kendi partisi oldugu icin ve secimlerinde gelmesinden
dolayi bu,sanayi sitesi olayi gerceklesemedi ama bu,sanayi sitesi olsaydi bircok gencimis ve
büyüklerimis gurbete ve baskasinin altinda calismayacakti. ama simdiki belediye iktidar
olmasina ragmen bütün imkanlar olmasina ragmen yapmiyor. ve ayriyetende cay,yolunuda
unutmayalim bu cay,yolu,turizim pirojeside gerceklesirse yesilli,nin kaderi deyisecektir. ve bircok
halkimizin kendi gecim kaynaklari olacak . EN ÖNEMLISI NEZAMAN YESILLI BIRLIK OLUR
OZAMAN YESILLI KALKINIR ÖZELLIKLE SIS KENCLER HERZAMAN YESILLI ICIN BIRLIK
OLUN:
EDİTÖR=>>
Sayın onur-47 Mesajınızı bir
ksımı kaldırılmıştır. Bence artık geçmişte bitmiş defterleri dürmenin çok bir faydası olmayacaktır.
geçmişte yapılmış hatalardan ancak ders alınmalıdır. Yeşilli için gelecek için yeni fikirler
düşünmeli ve bunları yapıcı bir şekilde ifade etmeli ve tavsiye etmeliyiz.
"Sen yapmadın
ben yaptım, ben yaptım sen yapamayacaksın" türünden şeylerin bize kazandıracağı çok bişey
yok... Yeni fikirler üretmek ve elimizden geleni yapmaya çalışmak daha akıllıca olur. Geçmişte
insanların hataları olmuştur ve gelecekte de olmaya devam edecektir. Önemli olan bu hata
yapma miktarını en aza indirgemek ve yapılabilecek olanın en iyisini
yapmaktır...
bilginize....
Selametle....
Sorunlarınız için admin@yesilli.org